Експерти от сферата на управлението на бизнеса и софтуерните решения

...
Експерти от сферата на управлението на бизнеса и софтуерните решения
Коментари Харесай

Експерти с отворена дискусия за тенденциите и развитието на ERP софтуера по време на ERP.net Expo 2019


Експерти от сферата на ръководството на бизнеса и софтуерните решения от клас ERP ще вземат участие в отворена полемика, която ще очертае водещите трендове за развиването на най-високия клас системи за ръководство на предприятията през идващите години. Дискусията е част отсъбитието „ ERP.net Expo 2019: Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “, проведено от българската софтуерна компания ERP.BG на 6 юни от 14:00 часа в зала “Beta” на Sofia Event Center.

ERP системите постоянно са едни от най-големите вложения, които фирмите правятс цел да развият своя бизнес, да го създадат по-устойчив и конкурентноспособен в динамичната икономическа среда. В цифровата епоха за бизнеса е от извънредно значение да открие софтуерен артикул, който е подобаващ гръбнак на всички осведомителни потребности в този момент и в бъдеще. Една ERP система е належащо да обгръща добре ръководството на ресурсите и да бъде построена като платформа, върху която да се надгражда последователно цялата осведомителна скица.

Как се развива пазарът на ERP системите у нас, задоволително гъвкави ли са, с цел да отговорят на потребностите на бизнеса и схващат ли добре българските мениджъри смисъла на този клас програмен продукт за ръководство на ресурсите на предприятията, са единствено част от въпросите, които ще бъдат коментирани от специалистите по време на полемиката.

„ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “ ще показа екосистемата от сътрудници, външни разработчици и приложения на софтуерната компания ERP.BG, с помощта на която бизнесът ще има опция да приспособява работата си към бъдещите условия на динамичната икономическа среда, да построи резистентност във времето и да се развива. Събитието е отворено за хора с интерес за развиване на личен бизнес в сектора на бизнес софтуера, компании, които обмислят дали да внедрят подобен вид софтуерна иновация, както и всички с изявен интерес в тази сфера.

Входът за „ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “ е свободен, като е належащо всички искащи да участват да създадат предварителна регистрация на адрес https://expo2019.erp.bg/

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи зауправление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в създаването, внедряването иподдръжката на такива решения. Компанията има характерен опит и приключени планове всегментите търговия на едро и дребно, печатарска промишленост, хранително-вкусова индустрия,текстил, транспортна активност и други. ERP.BG има развита мрежа от профилирани сътрудници:бизнес консултанти по внедряване, dev сътрудници за развойна активност и основаване на приложения,както и висококвалифицирани експерти от експертен отдел.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР