Експерти от Американската асоциация на съня разкриха как точно трябва

...
Експерти от Американската асоциация на съня разкриха как точно трябва
Коментари Харесай

Страдате от безсъние? Ето как ще го преборите

Експерти от Американската асоциация на съня разкриха по какъв начин тъкмо би трябвало да постъпи човек, който страда от бодърствуване и не може да заспи в леглото си, оповестиха от Medic Forum.

Има редица аргументи, заради които човек не може да заспи. Един от най-простите способи против това може да бъде „ отдиха “ от безполезния опит за заспиване в хоризонтално състояние в леглото.

Според специалисти, в случай че човек се разсъни и остане безсънен над 10 минути, си коства да се опита да стане от леглото и да седне на друго място, до момента в който се появи чувство за унесеност.

По отношение на главните аргументи за проблеми със съня, целесъобразно е да не гледате телевизия или да четете, до момента в който сте в леглото. Освен това известно време преди лягане е редно да се въздържате от алкохол, кофеин и никотин известно време.

Горещ душ, приятна спокойна музика, както и нещо, което може да отпусне човек, ще ви помогне да подготвите организма си за сън. Лекарите поучават също да си създадете и непрекъснато да правите избран обред, който ще помогне да заспите и да се разсъните в несъмнено време
Свързани вести История на човешкия сън или за какво страдаме от бодърствуване Как да се спасите се от паник офанзиви и бодърствуване с тази 5-минутна техника
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР