Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото

...
Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото
Коментари Харесай

Борисов: За ГЕРБ е най-добре експертен кабинет

Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-вече. Мен ме устройва най-вече, тъй като ще мога да си работя за партията. Ние значимите неща за България ги свършихме в този мандат.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов.

Засега държавното управление остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, само че когато има разговор, сподели Борисов.

Има няколко нови политически плана, които също не са в Народното събрание, и в този момент няколко месеца преди изборите са длъжни да загрявят преди пистата. Не значи, че на всеки, на който му се приискат избори на всеки два месеца би трябвало да организираме избори, разяснява министър председателят.

По думите му идва доста тежко време. Светът е в меланхолия и рецесията ще продължи доста дълго време, уточни той.

Светът влиза във втора вълна от ковид. В България по този начин направихме с ограниченията, че не можете да усетите пандемията. С ограниченията 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%, сподели Борисов.

По думите му Европа влиза още веднъж неподготвена в рецесията. Не се съгалси да направи общ европейски медицински протокол.

Важните неща за България ги свършихме в този мандат, сподели Борисов изтъквайки двойното нарастване на заплатите на учителите, нулевата миграция, банковия съюз, влизането в еврозоната.

Президентът към този момент също е политически състезател. Той не е неутрален и това го прави индивид, разяснява Борисов и държавния глава=

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР