Експертът се позовава на данни, които свидетелстват, че интересът към

...
Експертът се позовава на данни, които свидетелстват, че интересът към
Коментари Харесай

Лаптопите отиват в миналото: какво ще ги замени?

Експертът се базира на данни, които свидетелстват, че ползата към таблетите поражда преди пандемията от COVID-19 в края на 2019 година Популярността на устройствата продължава да пораства с помощта на създаването на нови клавишни периферни джаджи, софтуерни и хардуерни обезпечения - разработките на външни производители спомагат за превръщането на таблетите в принадлежности за основаване, а освен за прилагане на наличие.

За това оповестява порталът Нi-tech.

Друга причина за известността на таблетите е, че те могат да бъдат " доста функционални и по-евтини от преносимите компютри ", цитира думите на Майнер The Verge. Това подтиква Гугъл да стартира създаването на Android 12L OS, с цел да усъвършенства систематичния потребителски интерфейс за потребление на сгъваеми устройства и джаджи с огромен екран.

Майнер предлага на разработчиците да прегледат своите приложения и да обмислят потреблението на принадлежности, основани от Гугъл за възстановяване на поддръжката на таблети или даже за създаване на приложения, ориентирани извънредно към пазара на таблети.

Експертът показва данни за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР