Експертът на "Скай Спортс" Пол Мърсън препоръча на Арсенал да

...
Експертът на "Скай Спортс" Пол Мърсън препоръча на Арсенал да
Коментари Харесай

Експерт: Конте трябва да замени Венгер колкото може по-скоро

Експертът на "Скай Спортс " Пол Мърсън предложи на Арсенал да насочи вниманието си към Антонио Конте, в случай че италианецът загуби работата си на "Стамфорд Бридж ".

На Острова медии и експерти са уверени, че Конте доста скоро ще бъде уволнен.

Въпреки че завоюва купата в първия си сезон отпред на Челси, Конте сега е подложен под голям напън, освен поради неудачните резултати, само че и поради спора си с управлението във връзка трансферната политика.

Мърсън е на мнение, че "артилеристите " би трябвало деликатно да наблюдават обстановката и да поканят на момента Конте при негова разлъка с Челси.

"В деня на напускането му на Челси, на мястото на Арсенал бих му се обадил незабавно. Треньори от рода на Конте не се търкалят по пътя. На Арсенал му би трябвало някой, който да поеме работата и да огорчава другите хора. Конте огорчава противниците. Той желае да постанова собствен пример и прави защитата ти желязна. Чак когато Арсенал се снабди с желязна отбрана, тогава ще стане страшна мощ. Арсенал би трябвало да каже: "Искаме те при нас от идващия сезон ". Би било безумство да се откажеш от подобен треньор. Мисля, че той покрива всички критерии. Арсенал не може да продължава с изпускането на треньори. Нима вие може да кажете, че Пеп Гуардиола не е желал да тренира Арсенал? По мое мнение, в случай че е имал такава опция, е щял да отиде в Арсенал. Юрген Клоп, Жозе Моуриньо, всички те отидоха при съперниците на Арсенал, защото Венгер продължава да заема треньорското кресло, вместо да си признае, че е настанало време да си тръгне. Има и други наставници от топ равнище като Масимилиано Алегри от Ювентус, само че на него ще му би трябвало към година за адаптиране към Премиършип, както стана с Клоп ", означи Мърсън.

По време на футболната си кариера той записа повече от 300 мача във Висшата лига с фланелката на "топчиите ". /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР