Експерт призова онези, които трудно заспиват, да опитат вкусно, но

...
Експерт призова онези, които трудно заспиват, да опитат вкусно, но
Коментари Харесай

Експертът по съня споделя вкусни плодове, които трябва да ядете преди лягане, за да заспите по-бързо

Експерт прикани тези, които мъчно заспиват, да опитат вкусно, само че постоянно подценявано парче плод, преди да се качат под завивката.

Бъртането до ранните зори е прекомерно постоянно срещан проблем, само че това безусловно не значи, че просто би трябвало да се предадете и да се примирите със сънливостта и съжалението в будните си часове. Както прекалено много от нас знаят прекомерно добре, една нощ на бодърствуване може значително да съсипе деня ви, да повлияе на концентрацията, настроението ви и като цяло да ви остави да се чувствате по този начин, като че ли работите на луфт.

Тревожно, незадоволителният сън също може да има трагичен резултат върху вашето дълготрайно психическо и физическо здраве, обвързвано с отслабен имунитет, високо кръвно налягане и даже нараснал риск от развиване на диабет вид 2. За благополучие, една здравословна и в същото време вкусна закуска преди лягане може да направи всичко друго, съгласно специалисти от BedKingdom.co.uk, които предлагат да поставите мъхав плод киви.

Те споделиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР