Експерт по стъклото предупреждава любителите на почистването да помислят два

...
Експерт по стъклото предупреждава любителите на почистването да помислят два
Коментари Харесай

Повреждате стъклените котлони, без дори да осъзнавате – експертът споделя често срещана грешка

Експерт по стъклото предизвестява феновете на почистването да помислят два пъти, преди да изтъркат стъкления плот по избран метод.

Често разчистване на кухнята ни слага на автопилот. Може би използваме всевъзможен тип спрей за повърхности, който лежи в близост, преди бързо да продължим с други задания.

Но един водещ специалист по стъкло твърди, че евентуално вършиме това неправилно и когато става въпрос за триене на котлоните ви, би трябвало да бъдете малко по-внимателни. Джон Кътс, създател на MeandMyGlass.co.uk, предизвестява, че потреблението на абразивни гъби, прекалено много вода и даже избърсването по неверен метод са измежду безбройните неточности на новобранеца, които е виждал в кухнята.

„ Има няколко постоянно срещани неточности, които доста от нас вършат, когато става въпрос за разчистване на стъклени котлони и повърхности ", сподели той. „ Може да наподобява като явно и бързо решение потреблението на препарат за разчистване на стъкла, само че мощните химикали в този артикул в действителност могат да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР