Ексклузивно видео от катастрофата, при която директорът на районното управление

...
Ексклузивно видео от катастрофата, при която директорът на районното управление
Коментари Харесай

Появи се видео как полицейският шеф удря нарочно с патрулка ромската кола в Бяла Слатина

Ексклузивно видео от злополуката, при която шефът на районното ръководство в Бяла Слатина Деян Николовски опустошава кола в ромската махала в градчето, разпространиBulNews.

На фрагментите ясно се вижда, че полицейският началник блъска колата преднамерено.

В Министерство на вътрешните работи била получена информация за наркосделка в махалата. Шефът на районното изчакал от засада 20-годишния Ерик и с цел да го спре се врязал с патрулката в колата му.

При претършуване под седалката са намеренинаркотици.

Шерифските способи на полицейския шеф породиха съществени полемики измежду обществеността.

След трагичния случай, при който двама униформени починаха при полицейска засада в Бургас, всички коли на Министерство на вътрешните работи бяха оборудвани с шипове, които се хвърлят пред преследвания и пукат гумите му, принуждавайки го да спре.

Подобна засада, която към този момент няколко пъти шефът на районното ръководство в Бяла Слатина подхваща , заплашва живота и здравето както на униформените, по този начин и на обвинения и нарушава правата му по презумпцията за непорочност, разясняват адвокати.

Изглежда обаче Деян Николовски не се интересува от това, нито от обстоятелството, че съзнателно поврежда имущество на силовото министерство, платено от данъкоплатеца. Само за последния месец това е трета патрулна кола, потрошена по този метод.

И въпреки очевидното предпочитание на шефа да лови нарушители да е похвално, то методите му несъмнено имат потребност от преосмисляне, преди да се стигне до случай със съществени последствия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР