Ексклузивно пред БЛИЦ TV говори депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир

...
Ексклузивно пред БЛИЦ TV говори депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир
Коментари Харесай

Депутат на Кирил Петков сензационно призна: Радев насъсква Рашков да преследва Бойко Борисов

Ексклузивно пред БЛИЦ TV приказва депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев. Неговата партия „Волт“ е измежду мандатоносителите на учредената от Кирил Петков и Асен Василев организация, които завоюваха изборите. Опозицията не изпуска и за момент този миг, с цел да се заяде с ръководещите в действителност какъв брой са законни техните решения и къде аджаба отива партийната дотация.

Настимир Ананиев смъкна картите на масата и не отхвърли, че Румен Радев употребява вътрешният министър Бойко Рашков да се разправя с Бойко Борисов.

„Да, Борисов се опасява от Рашков. Мисля, че за всички е очевидно, и има за какво?“

На въпрос дали всички доказателства, с които разполага Бойко Рашков не са като изветряла ракия – Ананиев за следващ път сподели, какъв брой е значима задачата на вътрешния министър в спора Радев – Борисов. И кое пречи материалите да не потъват в черна дупка.

„Не съм склонен. Всички доказателства потъват в прокуратурата“ – той се надява да има без значение следствие, макар че Борисов беше разпитван по всико за което Рашков твърди, че има доказателства.

Те наподобяват на този стадий като съшити с бели конци върху основата на медийни изявления. И неслучайно пенсионираният полицай към този момент си навлече няколко каузи, по които очевидно ще бъде наказан за лъжите си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР