ЕКСКЛУЗИВНО – Преди тунел под синагога в Ню Йорк да

...
ЕКСКЛУЗИВНО – Преди тунел под синагога в Ню Йорк да
Коментари Харесай

Евреин зад вирусна видео нишка в тунела на синагогата в Ню Йорк казва, че съдържанието е обърнато за антисемитска пропаганда

ЕКСКЛУЗИВНО – Преди тунел под синагога в Ню Йорк да стане национална вест, консуматор на X – @FrumTikTok – разгласява видео нишка, показваща екстремистки ортодоксални хасидски студенти в конфликт с полицията в Ню Йорк.

Дейвид, чието фамилно име се резервира за сигурността му, нямаше визия, че обявата му ще стане вирусна и ще се трансформира в персонална закани против него и подклажда антисемитски конспирации и агитация.

„ Започнах тематика с видеоклипове и малко пояснение на протичащото се. Мислех, че е дребна история и може би няколко души ще се заинтересуват, само че ето, стана като вманиачен “, сподели Дейвид пред Fox News Digital в извънредно изявление.

„ Изключих телефона си за през нощта и когато се разсъниха, нишката имаше над 50 милиони комбинирани гледания и новинарските медии започнаха да оповестяват историята. "

Хасидски еврейски студенти следят по какъв начин органите на реда откриват периметър към пробита стена в синагогата, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР