Ексклузивна новина за задържането на Тодор Давидов - Гринго гръмна

...
Ексклузивна новина за задържането на Тодор Давидов - Гринго гръмна
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Арестуваха Гринго на Софи Маринова в Айтос, извадил нож да коли! (ВИЖ ТУК)

Ексклузивна вест за задържането на Тодор Давидов - Гринго гръмна преди минути. Да, това е мъжът на Софи Маринова - някогашният й мъж или актуалният, към този момент не можем да определим, тъй като те непрекъснато се разделяха и се събираха, и отново се разделяха...

Последно май тя му даде енти късмет и разгласи, че не може без него. " Ами доста си го обичкам, бе, какво да върша?! Само той ме пали по този начин, пристрастености има. С различен не ми става такова нещо ", типично по своему беше споделила Софка преди време. Ами... какво да я вършим, хубавица!

Как ли ще реагира в този момент обаче, когато " буйният " й обичан е посочил такива пристрастености, че е извадил нож и е желал да коли собствен прочут. Всичко това се разиграва през вчерашния ден на автомивка в морското градче Айтос, където Гринго инцидентно се натъква на собствен остарял прочут.

На този прочут той имал да връща огромна сума пари и разбираемо, оня си ги изискал. Гринго освен не му ги върнал, само че и мигновено измъкнал ножа като го размахал към него и креснал, че ще го разреже по този начин, че ще го раздели на две елементи.

Очевидци се ужасили и незабавно алармирали полицията, която пристигнала и закопчала по бързата процедура остарелия си познайник Гринго. Знаем, че той беше арестуван още няколко пъти, а даже лежа и опозна пандиза в Германия преди време.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР