Ексклузивен разказ на наши сънародници, които се оказват в епицентъра

...
Ексклузивен разказ на наши сънародници, които се оказват в епицентъра
Коментари Харесай

Ексклузивно пред bTV българи за инцидента с влак с амоняк: Беше ад


Ексклузивен роман на наши сънародници, които се оказват в епицентъра на случая с дерайлирал в лак с амоняк в Сърбия. Това са две фамилии от велинградско село, които пътуват с кола край Пирот, когато влакът с излиза от релси.

Колата с двете фамилии, в която има и 17-годишно момиче, попада в облака с амоняк минути след влаковия случай край Пирот. Петимата се прибират от Франция за празниците, когато след тунел на пътя виждат гъста мъгла. Блъскат се в кола пред тях.

Снимка: Редакторски екип


„ След моста един облак видяхме и аз мислех, че е мъгла. На два-тир метра никаква видимост нямахме и започнахме да бягаме. Другото беше пъкъл, всяка секунда си мислех, че просто ще умрем “, споделя Кирил Ковачев.

„ Усетих парен, страшна болежка в гръдния панер. Очите ми почервеняха, не знаех какво е това нещо. Избягахме в посока Пирот, това беше по-лош вид, само че ние като не знаем, беше ни боязън от верижна катасторфа. Около 2-3 км беше този пушек, с доста болежка, започнахме всички да повръщаме “, сподели Димитър Ковачев.

При злополуката едната жена и детето в колата са ранени.

„ Тръгнахме да тичаме, боса, по чорапи, без горни облекла, с дете. Не можеш да дишаш. Очите доста болят, аз се отхвърлих доста пъти, а той ме влачеше по пътя, с цел да оцелее някак си “, споделя Ягода Ковачева.

В суматохата и поради гъстата мъгла майката на 17-годишното момиче побягва в друга посока и остава сама.

Сънародниците ни са откарани с кола за спешна помощ в болница, където са прегледани и по-късно освободени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР