Екшън звездата Мел Гибсън потвърди, че „Смъртоносно оръжие 5“ е

...
Екшън звездата Мел Гибсън потвърди, че „Смъртоносно оръжие 5“ е
Коментари Харесай

Мел Гибсън потвърди: Снимаме Смъртоносно оръжие 5

Екшън звездата Мел Гибсън удостовери, че „ Смъртоносно оръжие 5 “ е „ на път към публиката “ и че режисьорът Ричард Донър работи по плана, предава Дарик.

64-годишният артист осведоми почитателите, че режисьорът Ричард Донър работи по новия филм от фамозния екшън франчайз, в който той и Дани Глоувър ще повторят функциите си като емблематичните детективи от Лос Анджелис.

Запитан за „ Добро утро Америка “ дали филмът се снима, Гибсън отговори: „ Да! И индивидът, който стоеше зад всичко това - индивидът, който го направи шлагер на огромния екран работи върху него сега: Ричард Донър. Той е легенда ".

Продуцентът Дан Лин - който е работил по телевизионния сериал „ Смъртоносно оръжие “ - разкри по-рано тази година, че той и Донър работят по възраждането на екшъна за ексцентричната двойка служители на реда цели 22 години след излизането на „ Смъртоносно оръжие 4 “.

Лин сподели: " Опитваме се да създадем последния филм " Смъртоносно оръжие ". И Дик Донър се завръща. Оригиналният актьорски състав също се завръща. И това е просто необикновено ".

Преди това 74-годишния Дани Глоувър разкри, че е видял версия на сюжета на кино лентата и увери, че в него има доста от нещата, които се случват сега по света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР