Екранната д-р Огнянова – актрисата Диана Димитрова разкри любопитни неща

...
Екранната д-р Огнянова – актрисата Диана Димитрова разкри любопитни неща
Коментари Харесай

Най-Накрая! Надникнете В Спалнята На Най-Мистериозната Актриса! Вижте Какви Ги Върши Вечер Д-Р Огнянова! Ужас, Влачейки Се По Земята Излизат

Екранната доктор Огнянова – актрисата Диана Димитрова разкри любопитни неща от персоналния си живот пред своите почитатели. Оказа се, че въпреки и да наподобява дива, млада и красива, тя не си пада по нощния живот и купоните.

Може би, тъй като преди време се е нагледала на последния и то по насила. Трябвало да си откри незабавно работа и пари, с цел да може да издаде детската си брошура.

„ Не обичам клубовете. Когато написах първата си детска книга „ Влад “ и се пробвах да й намеря издател, ми споделиха, че е доста бутикова и никой няма да я купува.

Затова си я издадох сама, със лични средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб.

90% от младежите се друсат – това е усещането ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – девойки красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята… Не ми хареса този свят “, разкрива Диана Димитрова пред списание „ Ева “.

Свободното си време тя прекарвала с чаша вино вкъщи, където заниманието й е да рисува. Така се разтоварвала на таванското си етажче. Малко, само че уютно и единствено нейно си. Колкото до мъжете, сега е още сама. Просто, тъй като те не я разбирали.

„ Кандидати доста. Аз не съм меркантилна, не желая да ми се оказва помощ в кариерата, финансово… Карат ме да излизаме вечер, не имат вяра, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не схващат и по този начин “, смее се екранната доктор Огнянова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР