Екоминистерството изостава при усвояването на над 200 млн. евро по

...
Екоминистерството изостава при усвояването на над 200 млн. евро по
Коментари Харесай

Екоминистерството изостава при усвояването на над 200 млн. евро по Плана за възстановяване и устойчивост

Екоминистерството изостава при усвояването на над 200 млн. евро по Плана за възобновяване и резистентност. Това разгласи министър Росица Карамфилова, която през днешния ден показа екипа си.

Сред предпочитаните планове на ведомството до октомври ще бъдат: Решаване на проблема със замърсяващите централи като тази в Гълъбово, както и дефинитивно решение по отношение на плана за създаване на автомагистрала " Струма " в Кресненското дефиле.

" Това е една сага, която се върти от 25 години, надали има някой, който да не е чел по проблема " Струма ", въпросът в действителност е комплициран и безизходен. В рамките на 20 години са прегледани над 20 различни разновидността за създаване на трасето. Нашата цел е в границите на този кабинет, тъй като вие сами разбирате какъв брой комплицирана е обстановката, да можем да начертаем резистентен във времето проект за деяние, какво следва и какви би трябвало да бъдат ходовете от възложителя ", съобщи Росица Карамфилова, длъжностен министър на околната среда и водите.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР