“ЕКО 24 часа на България, част от Европейския картинг шампионат

...
“ЕКО 24 часа на България, част от Европейския картинг шампионат
Коментари Харесай

„ЕКО 24 часа на България“ ще пренесе духа на Льо Ман на пистата в Хасково

“ЕКО 24 часа на България ”, част от Европейския картинг шампионат за устойчивост ще започва на 01.10 тъкмо в 12:30ч., на картинг писта „ Хасково “. Това ще бъде петото издание на конкуренцията, част от Европейския картинг шампионат за устойчивост.

За трета поредна година България ще е хазаин на 24 – часово ендюранс съревнование - отборна картинг конкуренция за устойчивост от вида „ 24 часа на Льо Ман ”. Състезанието притегля мощен интернационален интерес и ще събере тимове от целия свят, като този път общият брой на водачите е над 230, от 14 народи, разпределени в 43 тима. За поредна година, уредниците дават обещание доста изненади, мощни страсти и адреналин за феновете на моторните спортове, а входът за всички гости е свободен.

И тази година с изключение на опитни картинг водачи ще има и известни лица от разнообразни браншове и специалности, които ще образуват „ Отборът на звездите “. Част от звездния тим ще бъдат най-хубавият български играч по мотоциклетизъм на писта и европейски първенец - Мартин Чой, волейболният национал и притежател на международни, европейски и олимпийски купи - Евгени Иванов-Пушката, шеф-готвачът Виктор Ангелов, международната и европейска шампионка в планинското колоездене - Изабела Янкова, автовлогърът Иван Ванов, реалити звездата Виктор Стоянов, двукратният европейски първенец по дрифт - Александър Язов-Матрицата и младият картинг водач - Калоян Върбицалиев.

Освен спортен темперамент, конкуренцията още веднъж ще има и благотворителен детайл. Част от таксата за присъединяване и персонални дарения ще бъдат предоставени на дребния Гого от Хасково, който се нуждае от средства за своето лекуване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР