Екипи на Главна дирекция Национална полиция, Икономическа полиция, Изпълнителната агенция

...
Екипи на Главна дирекция Национална полиция, Икономическа полиция, Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

Акция чрез таен клиент срещу нерегламентирания превоз на пътници

Екипи на Главна дирекция " Национална полиция ", Икономическа полиция, Изпълнителната организация " Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите реализираха акция против нерегламентирания транспорт на пасажери. Действията бяха осъществени през днешния ден посредством потреблението на схемата " скришен клиент “.

Във фокуса им бяха противозаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери. Проверките бяха осъществени на три местоположения в столицата. Установено бе, че водачите работят с персоналните си коли, не издават платежни документи и нямат лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение.

При акцията са открити трима водачи, които са направили нерегламентиран транспорт на пасажери с леки коли. Водачите са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване, като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите. Оперативните дейности не престават.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР