Екипът й решава да отложи участието и да я върне

...
Екипът й решава да отложи участието и да я върне
Коментари Харесай

България Замръзна! Ужасяващ Инцидент С Певицата Алисия!

Екипът й взема решение да отсрочи присъединяване и да я върне по неотложност назад в София. Озадачени и обезпокоени от отсъствието й в благовградския клуб, почитателите се свързват с Алисия на профилите й в обществените мрежи. Един от тях се оказва здравно лице и я поучава да отиде на доктор при първа опция. " Изпълних рекомендацията му и си направих скенер. За благополучие всичко е наред, към този момент съм добре. Благодаря на всички загрижени фенове, които ми писаха ", разяснява пред медията случая Алисия.

В " Инстаграм " тя сервира извинения и на почитателите си от Благоевград и даде обещание при първа опция да уговори ново присъединяване със заведението и то със свободен вход.

" В 15-годишната ми кариера три пъти ми се е случвало да не участвам на ангажимент. Първият беше в Добрич, когато на пътя направихме злополука и нямаше по какъв начин да дойде за присъединяване. Слава Богу всички бяхме добре. Вторият път, за жалост, също беше в Благоевград. Тогава самолетът, с който се прибирах от почивка, имаше огромно забавяне. За случая от оня ден, истината е следната... Когато слизах по стълбите през задния вход, паднах и си ударих доста неприятно главата. Адски ме заболя и ми прилоша, седях към час и половина с вярата, че ще се усещам по-добре и ще мога да извърша поетия от мен ангажимент, само че това не се случи. Имам голяма цицина. Радвам се, че съм добре и че не се случи нещо по-сериозно. Моля да не ми се сърдите, аз съм човек като всички вас, скърбя, в случай че съм разочаровала Благоевград ", съобщи певицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР