Екипът от Khoros наскоро извърши задълбочен преглед на демографията на

...
Екипът от Khoros наскоро извърши задълбочен преглед на демографията на
Коментари Харесай

Кои социални платформи работят най-добре за всяка индустрия

Екипът от Khoros неотдавна извърши изчерпателен обзор на демографията на обществените платформи и въз основа на своите констатации те разгласиха инфографика, която обрисува най-хубавите и най-лошите платформи за марки във всеки бранш, пише . 

Но както при всички неща в цифровия маркетинг, всичко зависи от съответния случай. Без подозрение има марки за търговия на дребно, които са постигнали голям триумф в Twitter, да вземем за пример, който съгласно Khoros не е най-подходящ за туитове. Много неща се свеждат до самостоятелния метод и тактика на всеки бизнес и като се има поради това, евентуално няма безапелационен метод да се каже, че вашият бизнес не би трябвало да се занимава с една или друга платформа.

Личните събития още веднъж са в разгара си, само че виртуалните събития към момента процъфтяват. Ако можете да намерите вашата публика там и тя подхожда на вашия метод към известията, тогава управления като това в действителност нямат значение, разясняват създателите на публикацията. Екипът на Khoros акцентира, че въз основа на демографски разбор на потребителите, трендове и други фактори можете да употребявате инфографиката като управление, с цел да подобрите тактиката си.

За повече информация разгледайте инфографиката. 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР