Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на представянето на

...
Екипът на Централния лъч на ДПС присъства на представянето на
Коментари Харесай

Карадайъ: Да дадем ясен и мощен знак към София, Брюксел и света!

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на представянето на претендентите за общински съветници на Движение за права и свободи в общините Павел баня и Казанлък и претендента за кмет на Движение за права и свободи за община Павел Баня Иса Бесоолу в град Казанлък .

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че идните избори ще дефинират посоката на развиване на общините и на страната. Много хора може да са претенденти от разнообразни партии, само че доста по-важно е каква политика и философия изповядват, съобщи той.

ГЕРБ включиха националистите във властта, без да има потребност от това и виждаме резултата, сподели водачът на Движение за права и свободи. Леви и десни, всеки който проповядва разделяне и опълчване и ненавист към разликата знае, че не води до нищо положително в нашата страна, изясни водачът. Карадайъ сподели, че с помощта на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, ние се обединихме през 1989г. и докарахме демокрацията в нашата страна. 30 години ние споделяме политиката на толерантността и заедността, добави той. Карадайъ съобщи, че разнообразни хора употребяват тези думички в речника си, само че очевидно не знаят тяхното наличие. Заедността значи да сме разнообразни по вяра и етнос, само че да сме дружно. Всеки с достолепие да си отстоява своята еднаквост, само че дружно да градим нашето бъдеще и бъдещето на нашите деца в нашата Родина, разгласи Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи разгласи, че няма да позволим на никой да ни опълчва нито по етнически, нито по набожен симптом. Затова на тези избори би трябвало да дадем явен, мощен и мощен знак към София, Брюксел и света, съобщи той.

Карадайъ поздрави община Казанлък, Павел баня и цялата област Стара Загора за постигнатите резултати на миналите евроизбори и сподели, че доказахме че с нашето обединяване, мощ, полезности и фрагменти можем да успеем и на идните локални избори.

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев съобщи, че Движение за права и свободи е огромна организация, с доста ясни визии и цели, с доста мощна конструкция и както обича да споделя почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, Движение за права и свободи е машина за народна власт.

Нищо не може да спре нас етническите българи и православни християни да бъдем в най-патриотичната партия, каквато е Движение за права и свободи, сподели още той.

В нашата Родина има сили, които не желаят да сме дружно, живеят в предишното и такива, които считат, че разделянето по етнически и набожен симптом е някакъв национализъм, посочи още Цонев. Той сподели, че това не е по този начин, тъй като в случай че беше по този начин нашият максимален бунтовник Васил Левски нямаше да изрече великата мисъл, че в чистата и свята република ще живеем дружно като равни българи, турци, арменци, роми, евреи и всички останали етноси, изясни той. Ето това е идеологията на патриотизма и на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е единствената партия, в която патриотичният модел на Васил Левски се ползва на процедура и на каузи. Това е нещото, което може да възроди България, съобщи още Йордан Цонев.

На предизборната среща участва и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР