Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си -

...
Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си -
Коментари Харесай

ППМГ – Враца получи втори европейски знак за качество за eTwinning проект

Екипът на план eTwinning „ Раздвижи тялото и мозъка си - здравословен живот за юношите “ към ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ - Враца мина оценката на Европейската комисия и получи и втория знак за триумф - Европейски знак за качество. Наградата демонстрира, че планът е достигнал европейски стандарти на качество и резултатите му ще бъдат споделени в европейския портал www.etwinning.net.
Наградата се връчва от Централното звено на Програма eTwinning (Central Support Service) в Брюксел на учители, чиито планове са препоръчани за Европейския знак за качество от най-малко две национални организации в държавите-партньори след стадий на отсяване на най-хубавите национални кандидатури.
„ Изключително се веселя, че нашите възпитаници откликват на опцията за включване в действия за интернационално съдействие. Това ги прави по-отворени към света и ускорява увереността им в личните им сили и умения”, показа госпожа Калина Николова, координатор на плана.
Кулминацията на плановите действия следва през м. юни 2019 година с организирането на интернационална ученическа конференция на тематика „ Здравословен живот “, чийто хазаин ще бъде ППМГ „ Акад. Иван Ценов “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР