Екипът на принц Хари остана замаян“ от мисълта, че той

...
Екипът на принц Хари остана замаян“ от мисълта, че той
Коментари Харесай

Екипът на принц Хари се обърка, след като той „отхвърли“ идеята за Invictus Games

Екипът на принц Хари остана „ зашеметен “ от мисълта, че той е „ отхвърлил “ концепцията за Invictus Games, откакто гледа сходно събитие в Съединени американски щати, кралско твърди създателят.

Валентайн Лоу, който е бил кралски сътрудник на The Times от 2008 година до 2023 година, сподели, че е бил в Колорадо Спрингс, когато херцогът на Съсекс се включил към Warrior Games - годишно събитие за ранени или заболели обслужващ личен състав и ветерани, проведени от Министерството на защитата на Съединени американски щати - през 2013 година Хари изнесе тирада преди церемонията по откриването на Warrior Games, като сподели: „ Само се надявам в бъдещето, в близкото бъдеще да можем да пренесем Warrior Games във Англия и да продължим с цел да разтеглим тази фантастична идея. "

На идната година той основава Invictus Games, които имаха голям триумф и бяха извършени в няколко страни, в това число Обединеното кралство, Съединени американски щати, Канада, Австралия и Германия. Според господин Лоу имаше изказвания, че Хари е „ отхвърлил концепцията “ за Warrior Games, което накара еки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР