Екипът на предаването Бригада Нов дом спаси семейство с три

...
Екипът на предаването Бригада Нов дом спаси семейство с три
Коментари Харесай

Мария Силвестър и бригадата на Караджов спасиха семейство от страх и агресия

Екипът на предаването " Бригада Нов дом " избави семейство с три деца от боязън и експанзия, като им обезпечи мечтаното лично фамилно жилище.

Вторият епизод на предаването описа историята на Теодор и Зорница и техните деца Диана, Емануела и Венци. Те живеят във фамилната къща на Теодор, която разделят с родителите и чичо му. Младото семейство обаче е насила да направи сложния, само че неминуем избор да напусне родния дом. Причината е дядото на децата, който ежедневно подлага всички на тормоз под въздействието на алкохола. Скандалите, нервите и експанзията се трансформират в всекидневие за децата. Тежката обстановка не може да бъде изменена, което кара Теодор да се усеща отговорен за напрежението, в който живеят трите му деца.



Техен другар взема решение да се притече на помощ на младото семейство и да им даде жилище, в което да се нанесат. В къщата обаче не е юридически ремонт над 40 години, баня няма, стаите са мизерни, нефункционални и се нуждаят от нови мебели. Децата мечтаят за личен прекрасен дом, а родителите им за място без експанзия и боязън.



Сърцераздирателната история на фамилията трогва екипа на „ Бригада нов дом ”. Петте дни, отредени за ремонт на къщата, са извънредно незадоволителни, което ще подложи майсторите на съществени предизивикателства. Единственото помещение, което няма потребност от смяна, е кухнята. Всичко останало би трябвало да претърпи сериозен ремонт. Обезопасяването на терасата носи със себе си спомагателни компликации, които забавят ремонта и провокират съществено напрежение в екипа. Всичко обаче приключва сполучливо, а Мария изненадва семейство Георгиеви, като „ придвижва “ обичаната им градинка с пъстри цветя от остарялата къща в новия дом. 







Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР