Екипът на кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър

...
Екипът на кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър
Коментари Харесай

Бербатов: Кои са изключените от БФС 41 клуба?

Екипът на претендента за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов излезе с обява, в която настоя футболната общност да узнае кои са изключените 41 клуба.

Припомняме, че на последното съвещание на Изпълнителния комитет на родната централа бяха изключени 41 клуба, без даже да се дават имената им и аргументите за тяхното изхвърляне.

Ето и цялостният текст на обявата:

Докато основават каша след каша в българския футбол и скица след скица, с цел да продължат проваленото си ръководство, по този начин наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята бистрота, не престават да мълчат за тематики, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общност и към клубовете - членове на БФС. Като безпардонното скрито изключване на нови 41 клуба, случило се на последното съвещание на Изпълкома - без даже да се дават имена на клубове и да се преглеждат съответни мотиви за изключване на съответен клуб. Удобен " празен лист ", в който след това да може да бъдат попълнени " неуместни " клубове.
 Бербатов: Конгресът ще бъде разгласен за недействителен, би трябвало да има нов
Бербатов: Конгресът ще бъде разгласен за недействителен, би трябвало да има нов

Говори и за младежта

След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома дали своят вот да се изключат 41 клуба, без даже да знаят кои са и какви са възможните прегрешения съответно за всеки, транспарантните от Бояна не престават да крият тайната си скица.

Футболната общност и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба? Защо в решенията от съвещанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е най-малко малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без даже да са ви дали имената им?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР