Екипажи на разузнавателно-ударни хеликоптери Ка-52 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на

...
Екипажи на разузнавателно-ударни хеликоптери Ка-52 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на
Коментари Харесай

МО на Русия: Екипажите на Ка-52 унищожиха опорен пункт на ВСУ в посока Краснолиманск

Екипажи на разузнавателно-ударни хеликоптери Ка-52 на Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия унищожиха опорни пунктове на украинските въоръжени сили в Краснолиманското направление. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" Вертолетите на съветските Върховен касационен съд, настоящи в ползите на групата войски " Център ", унищожиха опорен пункт на съперника в Краснолиманско направление. След като получиха координатите на задачите, екипажите на разузнавателно-щурмовите хеликоптери Ка-52 излетяха към региона на удара. Движейки се на извънредно ниска надморска височина, водачите на хеликоптера доведоха транспортните средства до точката на нахлуване и изстреляха неуправляеми ракети S-8 по упорна точка и централизация на леко бронирани машини на украинските националисти ”, споделиха още от ведомството.

Както прецизираха от Министерството на защитата, координатите за нанасяне на огнево проваляне са получени от група предни самолетни стрелци, намиращи се на линията на бойно прикосновение, и разследващи безпилотни летателни апарати от групата на Централния боен окръг.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР