Екип от експерти на Медицински университет - Пловдив участва на

...
Екип от експерти на Медицински университет - Пловдив участва на
Коментари Харесай

Чужденци от различни държави с интерес да следват в МУ-Пловд...

Екип от специалисти на Медицински университет - Пловдив взе участие на няколко онлайн просветителни панаира. На тях беше показан Университета и процедурата за кандидатстване за академичната 2021/2022 година.

Експертите Димитър Сапунджиев и Анна Георгиева от „ Учебен отдел” взеха присъединяване в няколко перспективни мероприятия за набиране на задгранични студенти. На Виртуален панаир, проведен от Begin Group Online, с участници-кандидати от Бахрейн, Кувейт, Оман, Катар и Обединените Арабски Емирства участваха 25 изложители от 16 страни. От България само присъединяване взе Медицински университет – Пловдив. На него са регистрирани 1353 гости с интерес и запитвания към представителите на МУ-Пловдив.

85 запитвания за стратегиите на Университета са регистрирани на Виртуални панаири, проведени от World of Students Virtual Fair, ориентирани главно към просветителния пазар в Германия, Австрия, Швейцария.

На Виртуален панаир, проведен от Medizinstudium im Ausland Online Fairs, ориентиран главно към просветителния пазар в Германия, са регистрирани 38 запитвания в чат платформата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР