Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа

...
Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа
Коментари Харесай

Захариева: ЕС трябва да говори в един глас за мира в Близкия изток

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на взе участие във видеоконферентна връзка с външни министри от Европейския съюз.

В изявлението си поздравих Хърватия и сътрудника ми Гордан Гърлич Радман за сполучливата лидерска среща ЕС-Западни Балкани на 6 май. България приветства признатата декларация, в която бе категорично очебийно смисъла на добросъседските връзки за напредъка в европейската интеграция на 6-те наши съседи от района, разяснява българският министър.

Захариева: В разгара на рецесията с COVID-19 Европейски Съюз сподели сполучлива политика към Западните Балкани

Тя разкри какви са били останалите тематики в полемиката.

По главната тематика на днешната ни среща – Близкоизточния кротичък развой, заявих за следващ път, че Европейски Съюз би трябвало да приказва в един глас по тематиката. Предложих на идващия Съвет да поканим новия израелски министър на външните работи, както и най-накрая да се провежда съвет за асоцииране с Държавата Израел, в границите на който може да бъдат разисквани и най-чувствителните въпроси в прям и градивен разговор, разяснява Захариева.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР