Ежедневно се надпреварваме с времето и ако имахме 48 часа

...
Ежедневно се надпреварваме с времето и ако имахме 48 часа
Коментари Харесай

Фотоепилация у дома: да кажем „чао“ на нежеланото окосмяване!

Ежедневно се надпреварваме с времето и в случай че имахме 48 часа в денонощието, може би и те нямаше да ни бъдат задоволителни. Препускаме сред работните задания и фамилните задължения като същински майстори, опитомили минутите, часовете и даже секундите. Някъде сред тези неща, които някой различен изисква от нас, обаче имаме потребност да си крадем и моменти, които пожелаваме сами за себе си. Да, от време на време по-трудно ни се получава, изключително в случай че фризьорът едвам ни вмества в графика си, откакто сме му се обадили безусловно в последния миг, или в случай че сме пропуснали часа си в козметичния салон заради незабавно изникнал ангажимент, а идната алтернатива е чак за идващия месец.

Точно в такива мигове ни се желае да имаме всичко на разположение, без да се съобразяваме с нечий различен график с изключение на със личния си. Често задача невъзможна, само че всяка последваща иновация в света на хубостта като че ли е подготвена да ни води както една крачка по-напред в постигането на съвършенство, по този начин и в това да бъдем господари на времето си, изключително персоналното.



Затова боготворя новата си облага – фотоепилатора за лице и тяло, който мога да употребявам у дома когато и да е, изключително като момиче, което не обича доста визитите в козметични салони. Истинско украшение в ръцете ми е този фотоепилатор, с който съм на път да кажа „ довиждане “ на космите, без да се постанова да протягам ръка към самобръсначката всекидневно. Още няколко спестени минути в дневния график, скъпо! Само за няколко седмици тази последна иновация на Braun може да ми помогне в постигането на непрестанно обезкосмяване, и то дейно и изцяло безопасно –   с помощта на датчика SensoAdapt, който е с UV отбрана, а това е интелигентната  IPL технология, която автоматизирано и дълготрайно се приспособява към цвета на кожата.

Мога да ви издам и още едно негово преимущество , като се изключи че е по-лек от предходния модел и по-компактен, в случай че решим да го носим със себе си на уикенд пътешестване да вземем за пример,  и това е, че процедурите лишават все по-малко време. Тази на двата крайници трае единствено 5 минути. Да, 5 минути! Дори и единствено това е задоволително, с цел да го наредим измежду топ продуктите ни за грижа за кожата. Но безспорно одобрявам и това, че мога да го употребявам и за най-чувствителните зони от лицето си.



има и 10 равнища на интензитет, тъй като –както знаем – другият цвят на косъма се нуждае от друго отнасяне, с цел да се реализира по-добър и дълготраен резултат. А с цел да не се тормозя, че ще не помни за идната си процедура (напоследък непрекъснато пребивавам с чувството, че не помня за нещо важно) или не съм сигурна какъв брой е траяла тя, съм си конфигурира Braun Silk expert Pro App . Приложението в телефона ми оказва помощ да възнамерявам и наблюдавам всяко отнасяне, което несъмнено способства за още по-перфектни резултати. Казах ви аз първоначално, че май съвършенството е постижимо. Готови ли сте и вие да се разделите изцяло с нежеланото окосмяване?

 

С поддръжката на Braun

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР