Ежедневието ни е толкова активно, динамично и изпълнено с изненади,

...
Ежедневието ни е толкова активно, динамично и изпълнено с изненади,
Коментари Харесай

Пазарувай удобно и бързо през Моят dm-App и спечели вълнуващ уикенд в Лисабон!

Ежедневието ни е толкоз интензивно, динамично и изпълнено с изненади, че всяко облекчение, в този неосезаем безпорядък, е постоянно добре пристигнало.

Това е и повода в екипа ни да се спрем на Моят dm-App, от който пазарим обичаната си козметика, която използваме всекидневно, артикули за домашните СПА ритуали, които обожаваме да си подаряваме най-малко един път месечно и несъмнено био храни! Защото всяко съвременно момиче има потребност от блокче бял шоколад, с цел да върне бързо усмивката на лицето си, нали?

Освен, че през Моят dm-App можете да пазарувате бързо, елементарно и супер проведено, приложението дава и някои други преимущества, без които към този момент не можем. В него откриваме всички талони, които имаме на едно място, като също така те могат да се сканират посредством QR код и в dm магазините. Отбелязваме обичаните си артикули, които желаеме да закупим по-късно, когато оформим седмичната или месечната си поръчка. Всички те попадат в комфортен цифров лист с покупки, което прави планирането още по-лесно и прелестно. Когато си инсталирате Моят dm-App, приложението ще ви предложи и персонализирани рекомендации за нови артикули, които да опитате, а също така посредством него можете още по-лесно да се възползвате и от услугата “Експресно приемане от dm магазин ”, посредством която можете да извършите поръчка, която да ви бъде доставена в dm магазин по желание.



Сега имате още една причина да разгледате Моят dm-App, защото в интервала 27.04. - 24.05.2023 година можете да спечелите трогателен уикенд в Лисабон. Знаете ли, че Лисабон е един от най-старите градове в Европа и е бил обитаем още през 1200 година пр.н.е.? Той е прочут със своята архитектура, която включва огромен брой старинни здания, музеи и замъци и е дом на едни от най-популярните забележителности в Португалия - Паметника на откритията, Белемската кула и най-големия мост в Европа - Моста на 25-и април. Лисабон е и градът, в който се заражда най-популярният португалски танц - фадо.

Единственото, което би трябвало да извършите, с цел да участвате в конкуренцията за дълъг уикенд в Лисабон, е  в интервала 27.04.2023 година – 24.05.2023 г.  да пазарувате през приложението Моят dm-App  продукти от категориите грижа за лице, декоративна козметика, аромати или аксесоари за грим на стойност над 50 лева

А ето по какъв начин да се включите малко по малко:

1. Изтеглете Моят dm-App от Гугъл Play за Android или App Store за iPhone

2. Влезте в профила си в Моят dm-App

3. Пазарувайте артикули от категориите грижа за лице, декоративна козметика, аромати или аксесоари за грим на стойност над 50 лева през Моят dm-App или сканирайте потребителския си номер от Моят dm-App на каса в dm магазин

4. Приемете изискванията за присъединяване в томболата.

Пожелаваме ви триумф и прелестно извършване на покупки!

*За да участвате, е належащо да имате навършени 18 години и да сте конфигурирали мобилното приложение Моят dm-App. Участието в томболата е обвързано с покупка. В акцията не вземат участие подаръчни комплекти.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР