Еипетските власти са разпоредили ограничаване на продажбите на жълти светлоотразителни

...
Еипетските власти са разпоредили ограничаване на продажбите на жълти светлоотразителни
Коментари Харесай

В Египет няма протести, но за всеки случай спряха и да продават жълти жилетки

Еипетските управляващи са разпоредили ограничение на продажбите на жълти светлоотразителни жилетки поради опасения, че в страната може да се надигне протестна вълна, въодушевена от общественото неодобрение във Франция, оповестява „ Градиън”, като цитира свои източници.

На търговците е неразрешено да продават жилетките на елементарни клиенти и към този момент се извършват единствено фирмени поръчки – и то с разрешението на полицията. За нарушавания се плануват и санкции.
Макрон с отстъпки за милиарди пред „ Жълтите жилетки ”, само че те остават недоволни В събота може да забележим нови вълнения
Ограниченията ще останат в действие до края на януари. Официален коментар от Кайро няма, само че случилото се демонстрира сериозните терзания на режима на военачалник Сиси, който се притеснява от нови митинги във връзка годишнината от вълненията от 2011 година, свалили от власт Хосни Мубарак.

Египет към момента има съществени стопански и обществени проблеми, като страната се бори с ислямистки групи, а доста от младежите се оплакват от ниски хонорари и липса на вероятност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР