Египет има много добри практики в туризма, свързани с механизми

...
Египет има много добри практики в туризма, свързани с механизми
Коментари Харесай

Ангелкова планира да побратими египетския град Александрия и Бургас

Египет има доста положителни практики в туризма, свързани с механизми за привличане на повече гости, изключително в крилата на сезона, които могат да са потребни и у нас. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова при подписването на Меморандум за съгласие сред България и Египет с египетската й сътрудник Рания Ал-Машат. Двете парафираха документа през днешния ден в Бургас в наличието на кмета на града Димитър Николов.

"Целта на документа е да бъдат задълбочени другарските връзки и съдействието сред двете страни, както и да се сътвори опция за продан на опит за поощряване на рекламата и популяризирането на България в Египет и назад. Документът дава основата и обрисува съответен проект за деяние. Имаме концепция да предизвикваме побратимяване на египетския град Александрия и Бургас ", сподели Ангелкова.

Посланик Рания Ал-Машат се надява да основат нови работни места и в България, и в Египет. Тя уточни още, че отчитайки значимостта на туризма в икономките на двете страни, е значимо да се предизвиква развиването на този бранш.

"Египет започва туристическа стратегия в края на 2018 година с доста промени, които ние внедряваме и желаеме да споделим с България. Тя показа още, че европейските туристи в Египет са доста значими и желае да види повече българи там ", сподели посланичката.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР