Ефективността и безопасността на козметиката зависят пряко от правилната употреба.

...
Ефективността и безопасността на козметиката зависят пряко от правилната употреба.
Коментари Харесай

Цял живот сте съхранявали козметиката си по грешен начин

Ефективността и сигурността на козметиката зависят директно от вярната приложимост. За да предотвратите утежняването на продуктите за хубост преди приключване на периода на валидност, изберете вярното място за съхранението им. Експерти изясняват по какъв начин вярно да съхранявате козметичните си артикули.

Общи препоръки, правила и насоки за предпазване на козметика

Срокът на валидност на продуктите за хубост значително зависи от състава. Експерти в региона на козметиката споделят, че съставът може да включва субстанции с разнообразни условия за предпазване.

Съвременната козметика може да издържи 2-3 години. При основаването на козметика се употребяват бактерициди и фунгициди, които при вярно предпазване усилват периода на валидност на продуктите за хубост.

Как да организираме вярно съхранението на козметика?

За да предотвратите утежняването на крема или спиралата преди приключване на периода на валидност, спазвайте следните правила и правила:

1. Дръжте козметиката надалеч от директна слънчева светлина, нажежаеми жици. Декоративните артикули и продуктите за грижа би трябвало да се съхраняват на мрачно.

2. Дръжте продуктите за хубост сухи. Високата мокрота и контактът с вода ще съкратят периода на валидност на козметиката.

3. Избягвайте температурни крайности. Диапазонът на предпазване на козметиката е от +5 до 25 ℃.

4. Спазвайте плътността, тъй че частици прахуляк, нечистотия, патогенни бактерии да не попаднат вътре. Продуктът може да стане рисков.

5. Не съхранявайте слънцезащитните артикули за повече от един сезон, те ще изгубят свойствата си в границите на една година.

6. Спазвайте ред. Модното списание Cosmopolitan предлага да групирате обичаните си артикули за хубост по предопределение и цвят. Това ще улесни намирането на подобаващия инструмент.

Също по този начин, не забравяйте, че козметиката може да се скапе преди приключването на периода на валидност. За да забележите в точния момент нередности, от време на време проверявайте миризмата и консистенцията на продуктите. Ако кремът е станал прекомерно течен и мирише непоносимо, изхвърлете го без страдание.

Къде да съхранявате козметика?

Идеалното място за предпазване на вашата козметика е на мрачно и изсъхнало място. Отделна маса с огромно огледало, странични маси, чекмеджета за козметика ще свършат работа. Поставете я в спалня, кулоар, съблекалня или всекидневна.

Препоръчваме няколко универсални места и метода за предпазване на козметични аксесоари:
Как да спрем времето и да изгладим бръчките вкъщи
Много дами се чудят по какъв начин да отстранен бръчките, в случай че към този момент са се появили по кожата на лицето. В доста случаи за благополучие към момента можете да п...

· транспарантен органайзер за офис хартия;

· разделител за чекмеджета и кутия за прибори;

· декорирана кутия за обувки;

· стъклени буркани (за четки);

· куфари и кутии;
Защо се появяват пъпките и по какъв начин да се отървем от тях?
Пъпките са проблем за доста от нас. Не единствено за младежи! Съветваме по какъв начин да се отървете от тях и обясняваме по какъв начин пораждат тези досадни...

· самоделни органайзери на вратите на шкафовете;

· отвесни капаци и органайзери;

· тави за торта, органайзери за канапе на доста равнища или железни рафтове;

· первази и рафтове, прикрепени към стената.

Бъдете изобретателни и създайте комфортни места за предпазване на декоративна и козметика за грижа за кожата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР