Ефективно лечение с огън и меч“ на родното здравеопазване в

...
Ефективно лечение с огън и меч“ на родното здравеопазване в
Коментари Харесай

Доктор препоръчва „огън и меч“ в здравната система

Ефективно " лекуване " с „ огън и меч “ на родното опазване на здравето в интерес на пациентите предложи в изявление за Българска национална телевизия някогашният длъжностен здравен министър доктор Мирослав Ненков.

По мотив идния митинг на родители на онкологично заболели деца пред Здравното министерство поради комплициран достъп до животоспасяващите лекарства, доктор Ненков разяснява, че няма по какъв начин всяка нова конструкция не да стартира да работи добре от първия си ден.

Преди години беше осъществен атентат - влязоха маскирани, арестуваха чиновници на Фонда за лекуване на деца, унищожи се нещо, което работеше добре. До правосъдни каузи по този начин и не се стигна и наказани няма, разяснява доктор Ненков.

„ Моята рецепта за опазването на здравето е огън и меч. С демократични правила няма по какъв начин да се оправи нещо. Има живи хора с имена и ЕГН-та, които преди години да поставили началото на разсипването на Врачанската и Ловешката болница, да вземем за пример. Тези хора си работят и си вървят по земята, няма им нищо “, сподели докторът.

Тази демонополизация на Касата, която толкоз доста се харесва, в действителност няма да помогне на хората да се лекуват по-добре. Аз виждам бъдещето - безпорядък, няма какво друго да се направи, безапелационен е доктор Ненков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР