Ефективните доставки на храни и суровини в условия на криза,

...
Ефективните доставки на храни и суровини в условия на криза,
Коментари Харесай

Ефективните доставки на храни и суровини в условия на криза обсъдиха Радев и Йоханис

Ефективните доставки на храни и първични материали в условия на рецесия , разискаха президентите на България и Румъния Румен Радев и Клаус Йоханис , оповестиха от администрацията на президента.

По времето на телефонен диалог Радев и Йоханис подчертаваха върху съдействието сред България и Румъния в поддържането на ефикасни " зелени коридори " за превоз и доставки на артикули, храни, медикаменти и съоръжение от първа нужда.

Двамата бяха единомислещи, че взаимната поддръжка е основно изискване за намаляване на отрицателните резултати от икономическата рецесия .

Ефективното взаимоотношение при обезпечаването на директно прекосяване на български и румънски жители в случаи на нужда също бе упоменато.

Президентът Радев сложи въпроса за разрешаване на износа от Румъния за България на първични материали , нужни за производството на фуражи , което се чака от българските животновъди. Румънският му сътрудник Йоханис се ангажира с този въпрос и изрази упованието си той да бъде позволен през идващите дни .

Бързото въвеждане и използване на обществени и стопански ограничения в поддръжка на губещите своите работа и приходи жители, също беше измежду акцентите на диалога.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР