Ефектът ще бъде по-бърз, отколкото след пластични операции и инжекции Виктория

...
Ефектът ще бъде по-бърз, отколкото след пластични операции и инжекции
Виктория
Коментари Харесай

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ: КАК ДА НАПРАВИТЕ ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕТО ЗА 5 МИНУТИ

Ефектът ще бъде по-бърз, в сравнение с след пластични интервенции и инжекции

Виктория Бекъм се промени фрапантно след Spice Girls. За тези, които не помнят, тя беше един от членовете на групата и се изявяваше под псевдонима Posh Spice. По това време за нея постоянно се пишеше в пресата по отрицателен метод, публицистите подлагаха на критика „ огромния необятен нос “ и „ кривите зъби “ на звездата.

След като напусна групата, Вики коренно се трансформира, изтривайки театралния си облик. Отслабна, постави си фасети, носът й стана по-тънък, а чертите на лицето – по-изострени. Пластичните хирурзи загатват в изявленията за външния тип на звездата, че Бекъм е направил ринопластика и ендоскопско покачване на челото.

Звездата признава единствено за стоматологични интервенции, само че твърдо отхвърля всички лицеви операции от хирурзи. Тя споделя, че всяка заран прави „ ринопластика “ и „ лифтинг на лицето “ благодарение на грим, потвърждавайки думите си в майсторски класове, които разгласява в обществените мрежи. Наскоро Бекъм показва по какъв начин благодарение на нова наклонност – невидимо контуриране, може да стегне формата на лицето си и да отстрани най-малко 5 години от паспорта си. Резултатът е изумителен. Струва си да обърнете внимание на тази техника.

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Какво е невидимо контуриране

Чувайки думата контуриране, мнозина незабавно си показват грим в стила на Ким Кардашиян, когато би трябвало да нарисувате нещо ново на лицето си, като го потъмнявате благодарение на тъмни нюанси на пудра или кремави пръчици с необятни линии по периферията и го подчертавате в центъра.

Но тази техника има доста дефекти. Първият е, че гримът може да се вижда на лицето на дневна светлина, т.е. да наподобява като маска. Второ, подобен грим прибавя възраст заради обстоятелството, че върху лицето се нанасят прекалено много потъмняващи артикули. Ако погледнете фотоси на млади девойки, които са пристрастени към грима в жанр Ким, след видоизменение те наподобяват с 10 години по-стари.

Невидимото контуриране е изцяло противоположна техника. Целта е да се употребяват минимални артикули, които вършат изваяните линии невидими за окото, образно повдигат овала и маскират бръчките. Това е повсеместен грим за деня и вечерта, най-важното е, че подмладява.

 

Как да извършите невидимо контуриране

Преди да започнете контурирането, не забравяйте да изравните текстурата на лицето си – нанесете основа, която ще изглади кожата и ще запълни бръчките, а от горната страна нанесете основа.

За незабележим скулптурен грим ще ви трябват артикули с кремообразна текстура, тъй като тяхното покритие и интензитет на цвета се трансформират по-лесно. Кремообразна пудра с три нюанса по-тъмна от кожата ви или контуриращ стик или бронзант ще ви свършат работа. За нанасяне ще ви е нужна дребна плоска четка (като четка за коректор) или четка за вежди под ъгъл, както и четка под ъгъл за разбъркване на кремообразни артикули.

БРИЛЯНТНИ СЪВЕТИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Започнете с носа

Виктория Бекъм предлага да стартира невидимо контуриране от тази част на лицето, която в нейния случай не оставя публицистите на мира, т.е. от носа. Тя показва по какъв начин носът ви да наподобява изсечен и подреден, даже в случай че е естествено доста необятен и дълъг.

За да извършите това, нанесете бронзант върху четката, начертайте тънки линии по продължение на моста на носа, завършващи в основата на веждите, по-късно нарисувайте очертанията на върха. Разбъркайте усърдно с пръсти. Носът мигновено става по-тесен и по-къс.

 

Вземете лифтинг на лицето

С помощта на тънка четка с бронзант начертайте линия върху скулата и под скулата, смесете благодарение на ъглова четка, тъй че да няма преходи или внезапни линии. След това нарисувайте тънки линии непосредствено под брадичката по продължение на контура и смесете. Тази техника освен ще повдигне овала, само че и ще скрие появяването на двойна брадичка, в случай че има такава.

 

Изгладете челото си

Не забравяйте за челото, нарисувайте две линии върху изпъкналата му част и също го смесете. Това ще помогне образно да симулира ендоскопско покачване.

Завършете повдигащия грим, като нанесете руж върху ябълките на бузите. Засенчете ги към слепоочията, това също ще повдигне образно овала. След това можете да започнете да гримирате очите и устните си.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР