Едва на 24, той е един от 3-те най-добри инфлуенсъри

...
Едва на 24, той е един от 3-те най-добри инфлуенсъри
Коментари Харесай

Юнес Зару: Ето колко работа реално стои зад TikTok

Едва на 24, той е един от 3-те най-хубави инфлуенсъри в TikTok в Европа и стига до алените килими, поддържайки другарства със звезди като Джейсън Деруло. Екипът на ENTR pрекарва един ден с неговата TikTok продукция, с цел да разберем какъв брой работа стои зад известната платформа. 
Какво е чувството да бъдеш толкоз известен и има ли славата тъмна страна? Как се стига до огромен пробив в обществените мрежи? Колко мъчно се снима за TikTok? За детските фантазии и действителността на един зрял, известен мъж
Млад, самоуверен, #европейски. #ENTR е цифрово платформа за открита полемика за това какво в действителност има значение, какво ни пречи и какво ни свързва. Ние ценим разликите и честваме това, което ни сплотява - без значение от кое място си и в какво вярваш. Ние приказваме " европейски " на осем езика: български, британски, френски, немски, полски, португалски, румънски и нидерландски. ENTR е неповторим канал, основан от млади публицисти от Dir.bg, DW, France Médias Monde и сътрудници от цяла Европа. ENTR: какво следва?

Последвай ENTR в и
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР