Едва ли скоро новина от света на шоубизнеса е шокирала

...
Едва ли скоро новина от света на шоубизнеса е шокирала
Коментари Харесай

Имало ли е наркотици в кръвта на Матю Пери?

Едва ли скоро вест от света на шоубизнеса е шокирала толкоз доста, колкото непредвидената и ненавременна гибел на Матю Пери. Опечалени са освен негови сътрудници, близки и другари, само че и на милионите му почитатели по света.

Актьорът, станал прочут като Чандлър Бинг от " Приятели ", умря на 54-годишна възраст в джакузито в дома си в Лос Анджелис в следобеда на 28 октомври. Пристигналата полиция след това разгласи гибелта му за несъмнителна.

Остават обаче въпросите по какъв начин тъкмо е умрял Пери и какво е провокирало удавянето му, което е посочено в първичните отчети на полицията. Последната дума за повода за гибелта му обаче ще има патоанатомът, както и токсикологичният разбор.

След като аутопсията не е посочила нищо подозрително, се чакаха резултатите от токсикологичния разбор. Светският уебсайт TMZ, който първи заяви новината за гибелта на Пери, също първи заяви и данните от токсикологията.

Според тях в кръвта на артиста " не е имало метамфетамини или фентанил " - опиатите, виновни за по този начин наречената " опиоидна рецесия " в Съединени американски щати сега. Самият Пери споделя в автобиографията си, че дълги години се бори с наркозависимост, което в началото накара доста хора да считат, че удавянето му може да е вследствие на прилагане на опиати.

Очевидно казусът не е подобен, само че резултатите от токсикологията са " неокончателни ", пишат TMZ. Финалните ще бъдат подготвени след четири до шест месеца. Чак по-късно ще бъде обявената формалната причина за гибелта на Матю Пери.

Междувремнно не липсват всевъзможни догатки и разбори като това на доктор Майк Хансън, който разгласява цяло видео в YouTube канала си, в което изяснява за възможните аргументи човек да почине в джакузи.

Той загатва, че разновидностите са удавяне, провокирано от засмукване от канала на джакузито, топлинен удар поради прекомерно висока температура, заспиване след приложимост на алкохол или опиати, или сърдечен удар, още веднъж в резултат на високата температура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР