Едва ли ще сетите сами, ако досаждате на някого, трябва

...
Едва ли ще сетите сами, ако досаждате на някого, трябва
Коментари Харесай

5-те зодии, които обичат да си пъхат носа, където не трябва

Едва ли ще сетите сами, в случай че досаждате на някого, би трябвало да го чуете от него. Може би обаче познавате подобен човек. Има хора, които просто държат да се месят в нашите работи, да са непрекъснато в близост и да досаждат. Те са от идващите зодии – в случай че ги познавате, бъдете предизвестени.

Телец – много амбициозни хора, които се стремят към триумфа, тъй като обичат лукса и материалните неща. Непрекъснато обаче желаят да се потвърждават пред някого и да получават заслужени овации. Това може да бъде досадно. Те не го одобряват по този метод и непрекъснато акцентират своите преимущества и качества. Телецът е концентриран върху това да надгражда себе си непрестанно. Щом реализира нещо ново, бърза да се похвали на близките. Няма значение дали сте в въодушевление за неговите истории, ще ги чуете, в случай че сте измежду приятелското му обграждане. Той просто си е подобен.
 По какъв метод се самоуспокоява всяка зодия По какъв метод се самоуспокоява всяка зодия
Всеки от нас има и отрицателни страсти, които от време на време се демонстрират – яд, горест, водещи до стрес и дискомфорт. Как се успокоя...

Дева – прекомерният им перфекционизъм и сдържаност ги водят в класацията ни за най-досадните зодии. Ако не отговаряте на условията им в избран аспект, няма да се поколебаят да ви го кажат. Определено изискват доста от близките, само че и от себе си, държат постоянно да са на равнище. Понякога могат да бъдат скучни поради аналитичността си.

Козирог – мъчно е да ги опознае човек, тъй като демонстрират повече любознание, в сравнение с да се разкриват. Много би трябвало да се внимава при растежа на един Козирог, тъй като в случай че не бъде оценен, той може да се трансформира в скучен черноглед. Такива хора непрекъснато се оплакват от нещо и досаждат на близките с проблемите си вместо да опитат да ги решат.

Лъв – той досажда със самия себе си, защото цялостен егоцентрик. Той е самовлюбен, гледа на първо време себе си и личния си комфорт и това може да стане досадно, когато се показва пред близките. Държи да е център на внимание постоянно и не отстъпва на никого това свое място. Обикновено приказва единствено за себе си. Не усеща, че предизвиква дискомфорт на хората. Дори да го чуе от тях, той знае своето и продължава да си приказва за личната си личност.

Риби – те са толкоз прочувствени, че от време на време стават досадни. Все плачат и се наскърбяват от най-малкото нещо. Все се постанова някои да ги успокоява, да им дава препоръки. Влияят се от мнението на хората, постоянно се усещат засегнати от някого. Може много да се натоварите, в случай че сте част от приятелите на зодия Риби. Трябва да имате здрави нерви и самообладание да изслушвате техните проблеми, които нормално са едни и същи.
 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ
СТРЕЛЕЦ Насладете се на това време и позитивната сила, която носи, тъй като тъкмо в този момент сте толкоз свободни, колкото би трябвало да бъде...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР