Едва ли не половината МВР е дало показания как бандата

...
Едва ли не половината МВР е дало показания как бандата
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: трудови МВР колективи рапортуват

Едва ли не половината Министерство на вътрешните работи е дало показания по какъв начин " бандата на Петя Банкова "  влияела на Бойко Рашков, Живко Коцев и други, се разбра при гледането на мярката за неотклонение на някогашната към този момент шефка на " Митници ".

И с цел да няма неразбрали, по-късно денем в писмен отговор, изпратен до парламентарната анкетна комисия, която ревизира за корупция в митниците, от воденото от забъркания в поредност кавги министър Калин Стоянов министерство, се твърди: Марин и Стефан Димитрови (от " бандата " ) са се срещали неведнъж Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи, до момента в който той е бил министър. 

Паралелно от ГЕРБ не престават да надграждат оправданието си, че не кадруват в кабинета на фрагмента си Димитър Главчев. Посоченият от Бойко Борисов за външен министър Даниел Митов приказва за " самостоятелен " изпреварващ диалог с Главчев, самият Борисов изброи опозиционерите на " Позитано " 20 в кабинетите на Румен Радев, а Главчев напряко хвърли на президента отговорността за държавното управление си.

Но след парламентарния вот - и на хърватите не им е елементарно...

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР