Едва ли има зрител у нас, който да не знае

...
Едва ли има зрител у нас, който да не знае
Коментари Харесай

Помните ли Ал Бънди от сериала Женени с деца: Вижте как изглежда той днес

Едва ли има фен у нас, който да не знае кой е Ал Бънди. Той навърши 77 години през април, само че продължава да бъде все по този начин харизматичен и обичан.

Едуард Ленард О'Нийл, в резюме именуван Ед О'Нийл, е американски артист, нашумял с незабравимото си преобразяване в облика на Ал от емблематичния сериал от края на 80-те и 90-те години - " Женени с деца ". 
                             

Световноизвестният ситком и симпатичният основен воин, трансформирал се в любим на генерации телемани - Ал Бънди, не престават да вълнуват феновете от целия свят към този момент повече от 30 години. 
                             

Великолепният комедиант остава вечно в сърцата на феновете си като оня синеок чаровник Ал Бънди - някогашен състезател на американски футбол, който работи като продавач на обувки и прави всичко за своите две деца и мързеливата си и повърхностна брачна половинка Пеги (в ролята е безупречната Кейти Сейгал), която не пипва нищо в дома си, мисли единствено за секс и прахосва всички пари единствено за облекла.
                             

За ролята си в " Женени с деца " Ед О'Нийл е номиниран за два Златни глобуса. Актьорът има и номинации за три награди Еми за ролята си на Джей Притчет, която му носи и четири награди на Гилдията на актьорите.

Актьорът постоянно играе служители на реда в сериали и филми. Участва и в един епизод на „ Осем елементарни правила “, където се среща с Пеги (в ролята Кейти Сегал, която играе екранната му брачна половинка Пеги в „ Женени с деца “). Играе Джей Причет в комедийния сериал „ Модерно семейство “.

На 30 август 2011 година О'Нийл се снабдява и със лична звезда на Холивудската алея на славата.

Днес Ед може и да е на 77 години, само че сините му очи, които помним от по този начин обичаните ни и занимателни сериали, са все по този начин положителни и покоряващи. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР