Едва ли има турнир, в който Ник Кирьос да не

...
Едва ли има турнир, в който Ник Кирьос да не
Коментари Харесай

Нещо липсва: Ник Кирьос на корта без... обувки

Едва ли има шампионат, в който Ник Кирьос да не насочи вниманието към себе си. И на " Уимбълдън " австралиецът не изневери на стила си и още веднъж развесели публиката. Този път поради обувките си, които... липсваха.

Кирьос излезе за мача си против канадеца Феликс Оже-Алиасим, стартира да се приготвя и осъзна, че не си е взел специфичните обувки за тенис. Объркването на австралиеца провокира закъснение на мача. Наложи се жена от личния състав да тича до съблекалнята, с цел да може Ник да играе.

When you forget your PE kit
— Wimbledon (@Wimbledon)

След като обу маратонките си австралиецът изигра единствено два сета. В първия той поведе с 6:2, а в средата на втория получи травма и се отхвърли.

Всъщност това не е първият път, в който Кирьос си не помни обувките. През 2018 година в Синсинати той излезе на корта с баскетболни кецове. И тогава началото на мача закъсня, до момента в който тенисистът си набави точните маратонки.

Снимка: Reuters

" Мислех си какъв брой професионално наподобявам. Бях си взел ракетите, оборудването, излязох убеден на игрището и внезапно осъзнах по какъв начин нямам какво да обуя. Наистина необикновен старт от моя страна " - пошегува се международният номер 60.

От профила на " Уимбълдън " в обществените мрежи пък не пропуснаха да се посмеят за сметка на тенисиста, като озаглавиха видеото: " Когато си забравиш екипа за физическо образование ".

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР