Едва ли има по-непостоянно, забавно, очарователно, непредсказуемо и умно създание

...
Едва ли има по-непостоянно, забавно, очарователно, непредсказуемо и умно създание
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Стрелец

Едва ли има по-непостоянно, занимателно, очарователно, непредсказуемо и мъдро творение на света от дамата Стрелец. Тя е безконечен оптимист, постоянно положителна, радостна, интелектуалец, а в това време може да бъде същинско злополучие. По природа тя може да бъде вашия най-забавен зложелател или вашия най-хубав другар.
Когато се случи в живота и да се появи мъж, в който да се влюби, тя го прави толкоз надълбоко и мощно, че надали има аналог в представителките на другите зодии, само че може да обича и повече от един път. Вярността и чистите взаимоотношения в фамилията, другарството, са нейна запазена марка. Човекът до нея е най-важното нещо в живота ѝ, досега, в който не се появи различен. В никакъв случай за нея не е неразрешена физическата невярност. Да прави обич и с други мъже е единствено една игра, в случай че няма задълбочаване в възприятията. Ако това се случи, тя ще изпадне в тежка меланхолия, като се пробва обезверено да направи верния избор кой от двамата да бъде Мъжът до нея.
 Звездите за него – мъжът Стрелец Звездите за него – мъжът Стрелец
След едно даже и инцидентно запознанство с мъж Стрелец, животът някак си придобива нови краски... Той е жизнеспособен, обаятелен, ост...
Както Близнаците, по този начин и дамата Стрелец е първенец в говоренето, само че в слушането - слаба. Голяма необичайност е да изслуша до дъно някое изречение на своя събеседник /или събеседници/, като е безпределно уверена по какъв начин ще приключи то. Но в полза на истината, доста пъти е права с догатката си. Най-тъжното от всичко това е, че идва въпросният ден, в който тя ще разбере, че към този момент не е останал никой, който да я слуша.
Нейната прословута почтеност и неприкритост неведнъж е схващана неправилно, тъй като доста хора одобряват за обич другарството, което тя им предлага. Тази жена има потребност от почтеност и независимост. В самото начало тя ще притегли вниманието на мощния пол, ще флиртува и ще играе с тях, само че това ще продължи дотогава, до момента в който мъжът насреща към този момент разбере, че това е единствено игра. И тогава ще се отдръпне, а тя ще продължи да се държи по този метод и със идващия господин. Защото тя няма да може да се промени.
Когато нормално се появи сходна обстановка, тя стартира да обръща на смешка всичко, като отхвърления претендент бива бързо оценен и укротен, с цел да не бъде засегната гордостта му.
На нея ѝ е необходим подобен мъж, който няма да полудява всякога от ревнивост, когато тя се усмихне на различен или потанцува, да вземем за пример. Флиртът е неизменима част от живота ѝ, само че няма да вземе различен на съществено, откакто към този момент е обвързана с обичан мъж.
 Тези зодии са сродните души на Стрелеца Тези зодии са сродните души на Стрелеца
Стрелецът несъмнено е един от най-интересните зодиакални знаци, а ето и кои са зодиите, които просто му пасват. Близнаци Стрелец и Б...
Когато дамата Стрелец открие най-подходящия, тя ще бъде изключителна майка на своите деца. Тя ще е техния родител, другар, по-голяма сестра, тяхното " всичко ".
Тази жена е последовател на свободното държание, в никакъв случай не е монотонна, хуманна е, стреми се да бъде постоянно равна на своя сътрудник и постоянно да му оказва помощ във всичко. 
Мъжът, който желае да завоюва нейното сърце, наложително би трябвало да има три съществени качества - авантюристичен дух, мощно развито възприятие за комизъм и безконечен оптимизъм даже и в най-трудните моменти. И естествено, най-важното качество, да не се пробва в никакъв случай да я лимитира по никакъв метод. Успее ли - той ще бъде нейният непрекъснат кей.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР