Едва ли има пловдивчанин или гост на града, който да

...
Едва ли има пловдивчанин или гост на града, който да
Коментари Харесай

Изкушения от телешко месо на дървени въглища в Note Di Vino

Едва ли има пловдивчанин или посетител на града, който да не е чувал или посещавал ресторант „ Note Di Vino “. Две следващи години Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация справедливо го отличава с призове в разнообразни категории: „ Най-добрият типичен ресторант на България за 2016 година “, и „ Най-добър ресторант за фамилни събития с детска анимация “ през 2017 година.

Това е ангажимент и самопризнание, което не просто стимулира екипа на ресторанта да резервира своята добра известност, само че и да се усъвършенства и развива.

Комплексът„ Note Di Vino “се намира в „ Кючук Париж “, на ул. „ Димитър Талев “ № 87 (срещу магазин Била), и се състои от три разнообразни ресторанта и огромна лятна градина. Разполага със личен паркинг с потенциал до 70 автомобила за клиенти, който е от южната му страна, и има директна връзка с ресторанта.

С настъпването на зимата е помислено за уюта на всички посетители. Независимо какъв брой студено е на открито, ще се насладите на топлината на камината и локалното парно, а новото меню за есенно-зимния сезон ще задоволи и най-претенциозните усети.

Хит тази година са първокласната селекция от качествени телешки меса, изпечени на барбекю с дървени въглища MIBRASA BBQ на 350 градуса, които стават извънредно нежни и сочни. Богатият подбор от вино, поднесено с някои от телешките специалитети – стек Т-боун, рибай, ентрекот, бутчер, тендърлойн, ще създадат вечерята ви не просто вкусна, само че и изискана, и здравословна.

Тези, които избират други месни изкушения, могат да опитат от майсторски приготвеното конско, агнешко, свинско, пилешко месо, както и разнообразни типове риби и морски блага.

Помислено е и за тези, които не желаят да напущат комфорта на своя дом. Всеки ден на телефон 0899 10 10 87 може да извършите своята поръчка сред 11,30 и 21,30 ч. за прясно приготвена вечеря на барбекю или всичко от нашето меню – с 15% отстъпка от цените.

Ако още не сте се потопили в стила и усета на ресторант „ Note Di Vino “, побързайте да го извършите. Ако не сте избрали заведение за идните празници, разумният избор е „ Note Di Vino “. Ако към този момент сте наши посетители и другари, благодарим ви! Ние го вършим за вас!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР