Едва ли има нещо по-хубаво в живота от това да

...
Едва ли има нещо по-хубаво в живота от това да
Коментари Харесай

Искате да чуете детски смях, най-сладкия звук на света – на помощ идва Здравна група МЕМОРИАЛ

Едва ли има нещо по-хубаво в живота от това да дадеш живот. Да имаш своя рожба. Да я прегърнеш! Закачливата ѝ усмивка да ти дава сили тогава, когато ти иде само да се свиеш в ъгъла. А силата ѝ да те кара да вървиш с цялостен напред.
За страдание доста хора по света не съумяват да се снабдят с детенце, въпреки да го желаят по-силно от каквото и да е друго. А репродуктивните проблеми стават все по-сериозна тематика и за още повече хора.
Около 10-15% от двойките се сблъскват с репродуктивни проблеми. Консултация с доктор се предлага, в случай че не се осъществя бременност по натурален път в продължение на една година, а в случай че дамата е над 35-годишна възраст – в продължение на 6 месеца. Нарушения в менструалния цикъл, спонтанни аборти, съществуване на хромозомни болести при някой от родителите също допускат посещаване при експерт.
На помощ идва Здравна група " МЕМОРИАЛ ". Тя включва известния Център за репродуктивна медицина, където над 15 години употребяват най-прогресивните технологии в тази област. Клиниката към този момент от няколко години има интернационален документ за качество JCI. А през 2015 година в Лондон бе почетен с премията " Най-добър център за лекуване на стерилитет "!

В Центъра работят експерти с богат опит, поради което съвсем всеки проблем, обвързван както с женското, по този начин и с мъжкото неплодородие, намира своето решение.
Центърът за репродукция към Здравна група " МЕМОРИАЛ " има три филиала: в Анталия, Анкара и Истанбул. Всички те са оборудвани с най-съвременната техника за осъществяване на най-модерните диагностични операции и процедури в региона на изкуственото оплождане.
Освен това от 2013 година ръководителят на Центъра за репродуктивна медицина към Здравна група " МЕМОРИАЛ Шишли " (Истанбул), професор Семра Кахраман, е ръководител на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика.
Особена горделивост за Здравна група " МЕМОРИАЛ " съставляват сполучливите интервенции за изкуствено оплождане ин витро. Най-често тази техника се употребява при патология на фалопиевите тръби, ендометриоза, ендокринни нарушавания, незадоволително количество или понижена пъргавина на сперматозоидите, съществуване на антитела към спермата и стерилитет по незнайни аргументи.
В Центъра по ин витро на Здравна група " МЕМОРИАЛ " лекуването на стерилитет се предшества от предимплантационна диагностика. Това е генетично проучване на ембриона преди имплантирането му в матката. Такова проучване дава опция за авансово идентифициране на огромни малформации, за определяне на генетично заболяване и потребление единствено на здрави ембриони при ин витро оплождане.
Ежегодно в Здравна група " МЕМОРИАЛ " на процедурата ин витро се подлагат към 3000 двойки и вероятността за зачеване при млади двойки е доста добра – 45-60%. За триумфите си в областта на репродуктивната медицина лечебни заведения " МЕМОРИАЛ " получиха премия „ Най-добър център за лекуване на стерилитет за 2015 година “ от Medical Travel Awards в Лондон.
С помощта на опитните експерти и актуалните технологии е допустимо да се реализира резултат в съвсем всички случаи на проблематично зачеване. Възможно е също ембрион, построен от 4-8 кафези, да се изследва деликатно преди имплантирането в матката с методите на преимплантационната генетична диагностика (PGD), с цел да се изключи рискът от генетични аномалии и положения като таласемия или хемофилия.

Ако прогнозата е неприятна, т.е. в случай че дамата е над 40-годишна или към този момент е имала повече от три несполучливи ин витро цикъла, то бременността нормално настава в 15-20% от случаите. Тези индикатори са доста по-високи от междинните международни стойности.
Центърът за репродуктивна медицина към Здравна група " МЕМОРИАЛ " включва освен на практика центрове за лекуване на стерилитет, само че и проучвателен. Например: поделение по андрология и перинатална медицина, генетика, център за разработка на нови технологии, център за образование на лекари, ембриолози и други експерти в региона на изкуственото оплождане.
Ако фантазията ви е да имате дете, само че страдате от репродуктивни проблеми, потърсете експертите от Здравна група " МЕМОРИАЛ ", които ще ви оказват помощ да сбъднете фантазията си да имате лично дете.
За контакт със експертите от „ Мемориал “ - 0877 54 54 04!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР