Едва ли има човек, който се съмнява във връзката на

...
Едва ли има човек, който се съмнява във връзката на
Коментари Харесай

Наско не изпуска Лидия дори и за секунда: Рапърът последва фолк дивата и във Виена

Едва ли има човек, който се съмнява във връзката на Лидия и Наско Колев. Двамата все по този начин настойчиво крият, че са дружно. Преди броени дни в интернет пространството изтекоха фрагменти от дискотека, на които двамата танцуват един до различен. Е, очевидно някой без да желае е щракнал младите гълъбчета тъкмо в най-подходящия миг.

Виж още: След " Ергенът ": Александра Гърдева търси любовта на живота си

В момента откритието на Галин е във Виена по работа. Колкото и неактивен да е в обществените мрежи Атанас Колев, постоянно се схваща, когато не е в България. Младежът безусловно следи всяка стъпка на русокоската и не я пуска на никое място да върви сама – очевидно се опасява, че може някой да му я открадне. От сторитата на Лидия разбираме, че са намерили време даже да посетят някои от най-известните забележителности, измежду които е и паркът с ретро атракции „ Пратерът “. Там се намира и по този начин впечатляващото виенско колело. Двамата не са сами, само че въпреки всичко сигурно са си прекарали ужасно.

 Instagram

Виж още: Надцакването продължава! След ергенското празненство на Джизъса: Новият на Златка я награби във фитнеса

Повечето от младите звезди в този отрасъл не споделят нищо за персоналния си живот, което ни води още веднъж на мисълта, че тук и продуцентите им имат пръст в цялата работа. Десита толкоз рядко пуска свои фотоси, че в случай че не бяха чалга шлагерите, сигурно никой нямаше да я помни. В случая при Галин очевидно казусът е, че и двамата са в разнообразни жанрове и като че ли се опасяват това да не се окаже пагубно за връзката им. Силно се надяваме напълно скоро да пуснат най-малко една обща фотография за почитателите – ей по този начин да им се радват. 

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР