Едва ли има човек, който да не търси прохлада в

...
Едва ли има човек, който да не търси прохлада в
Коментари Харесай

Още една идея за прохладно лято

Едва ли има човек, който да не търси хладина в летните жеги. Само и единствено да се опазят от горещините, мнозина са подготвени да следват и по-нетипични препоръки. Ето и един напълно нов образец, който дава обещание чувството за разхлаждане, а даже и да спести електрическа енергия.
 Лято, горещини и пет съвета по какъв начин да се разхладим без климатик през лятото
Как да се разхладим без климатик в жегите

Когато чорапите в хладилника са навръх мястото си

Съветът го дава не какъв да е, а Педро Санчес, министър председателят на Испания. Той към този момент не носи вратовръзка и е изискал министрите и офис чиновниците да последват образеца му. А повода - да подкрепят пестенето на сила и по едно и също време с това си обезпечат повече хладина като не ги пристяга в допълнение парче плат към врата.

" Не нося вратовръзка и помолих министрите ми също да не го вършат ", са били думите на испанския министър председател по време на негова тирада на рали в Мадрид.

????DIRECTO | Pedro Sánchez: "No llevo corbata. Podemos todos ahorrar desde el punto de vista energético y he pedido a los Ministros y funcionarios públicos que cuando no sea necesario, no la usen "
— elDiario.es (@eldiarioes)
А облеклото му напълно поддържа апела. Носел е внушителен наследник костюм и бяла риза. Без вратовръзка, естествено.
 Лятото, високите температури и какво се случва с тялото ни, когато е доста топло
Какво се случва с тялото ни в жегите

И за какво по никакъв начин не му е елементарно

Е, колкото и логически да звучи съветът, Санчес не е прецизирал по какъв начин тъкмо като не се носят вратовръзки, се пести сила. Но пък испанското министерство на околната среда дава образец като употребява климатиците в постройката си по-икономично, написа Bloomberg.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР