Едва ли има човек, който да не се е възмутил

...
Едва ли има човек, който да не се е възмутил
Коментари Харесай

Чисто луда! Тази жена похарчи 10 000 долара, за да стане известна в Instagram

Едва ли има човек, който да не се е възмутил на българката, която изтеглила заем за силиконови цици и по-късно го осребрила в Дубай. Подобни практики не са случайност и подсигуряваме, че не са единични случаи, просто малкия екран има време да покаже единствено 1-2 в ефир. Точно в тези моменти е малко мъчно да приказваме за равни права и феминизъм, откакто дами непринудено се подлагат на тези процедури, хвърлят въдицата и самоуверено стартират да ловят на дубайски паралии.

Българките са красиви и тъкмо това им разрешава играят по този метод, не всички обаче имат този късмет и затова не могат да оправдаят вложените пари.
Най-вероятно това не е първия случай, в който една жена се пробва да стане извънредно известна в Instagram. Ако сте от остарялата школа и употребявате телефона си за говорене, то тази обществена мрежа няма да има никакъв смисъл за Вас и съществуването на лица като Ким Кардашиян, следвана от милиони американки, евентуално ще разсънва съществено количество въпроси. Запознайте се с Лисет Калверо, която е похарчила повече от 10 000 $, с цел да стане известна - не е станала, в случай че се чудите.
Първо сме сигурни, че в случай че теглите заем, най-вероятно няма да го бухнете в сървърите на Instagram, с цел да станете известни и велики " инфлуенсъри ". Все отново се считаме за рационални хора, които не извършват сляпо дейностите на профили от Instagram, Фейсбук или каквото друго там може да съществува. Лисет обаче вярвала, че в случай че се реалокира в Ню Йорк и стартира да бууства своите постове с красиви гледки, първокласни дрешки, мода и останалите чудеса, тя може да стане идната Ким Кардашиян. Със съответния бюджет, дамата почнала да демонстрира невероятния си усет, само че за жал бил оценен единствено и само от нейните другари - срамотия. Ето какво споделя тя още при започване на концепцията си:
" Исках да стартира блог " Животът в Ню Йорк ". През 2013 година още не съществуваше сходна форма и инфлуенсърство. Аз желаех да видя единствено какъв брой надалеч може да стигна с тази концепция. Беше много прелестно да се срещам с хора, чийто ползи бяха сходни с моя. Ето за какво продължавах да пребивавам доста отворено и обществено ориентирано. Да се пробвате да поддържате профила на обществена личност, употребявайки стеснен бюджет е напълно нереалистична цел. "
Разбира се, никой не желае да отхвърли напъните на дамата, само че има една детайлност, в случай че желаете да станете известни и невероятни в интернет, би трябвало да предложите нещо, което още не е виждано. Да се снимате и да се чувствате като фешън икона или каквато и да е друга икона е форма на нелепост, на която даже и американците не са се хванали. От 2013 година до 2016 година, дамата е качвала съществено количество постове, харчела е по 200 $ за облекла и с изключение на всичко, никой не можел да я види в едни и същи облекла два пъти. Както всички останали млади инфлуенсъри постоянно вършат, Лисет също друсала кредитните карти и се надявала, че един ден ще бъде видяна за нейното свещено дело - да се облича в обществена мрежа.


Ако се чудите какво не би трябвало да вършиме - ТОВА! Никога не инвестирайте пари в обществени мрежи, откакто даже нямате концепция какво да извършите. Легендата за преуспели и авторитетни персони в някаква неуместна фотографска система е повече от смешна и жалка. Точно както Like-овете съумяват да излекуват хора и да нахранят бедните в Африка, тъкмо по този начин работи и тази система. И въобще, в случай че животът Ви в действителност се въздейства от профили в обществената мрежа, откажете се оптимално бързо от тях. Наистина ли някакво дребосъче от една китайска пластмаса може да управлява живота Ви? Това даже не е съществено!

Източник: men.hotnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР