Едва ли има човек, който да не е чувал за

...
Едва ли има човек, който да не е чувал за
Коментари Харесай

Ако очите ви са сухи и имате болки в ставите: Хиалуроник Ацид от Grewia ще реши проблема

Едва ли има човек, който да не е чувал за хиалуроновата киселина. Тя е от голяма изгода за човешкия организъм, само че, за жалост, с възрастта синтезът й понижава. От 22 до 25-годишна възраст той се забавя, като до 50-годишна възраст количеството му в организма към този момент е едвам на половина, спрямо младостта. Това, несъмнено, води до редица здравословни проблеми.

Защо хиалуроновата киселина е толкоз значима?

Биологичната роля на хиалуроновата киселина в човешкото тяло е, меко казано, голяма. Тя контролира метаболизма в клетките, овлажнява кожата, подкрепя синтеза на колаген и еластин, като по този метод резервира младостта и минимализира последствията, непроменяемо настъпващи с придвижване на възрастта.

Вероятно ще ви е любопитно да научите, че единствено една молекула хиалуронова киселина, с помощта на своята конструкция и тегло, притегля 700 пъти повече водни молекули! Това изцяло изяснява способността й да контролира водния баланс на кожата.

Хиалуроновата киселина и „ сухите “ очи

заема по-голямата част от размера на окото (около 90%). Основният метаболизъм в роговицата и стъкловидното тяло на окото се реализира точно посредством нея. Следователно, няма по-добра „ очна субстанция “ от хиалуроновата киселина, изключително когато организмът е изложен на изсъхнал въздух, което води до задръстване на каналите и развиване на застояла секреция. По този метод се нарушава евакуацията на секрета от жлезите и самото кръвообращение. А това са тъкмо най-благоприятните условия за развиване на инфекции.

Болки в ставите и хиалуроновата киселина

Знае се, че с възрастта хрущялната тъкан губи доста специфични субстанции (хондроитин сулфати вид 4), чиято роля е да задържат влагата и да поддържат твърдостта и еластичността на ставата. Тези процеси се въздействат също и от метаболитни нарушавания, наднормено тегло, генетична предразположеност, контузии, професионално или спортно претоварване, нарушаване на физиологичната ос на ставите от вродено или добито естество и други фактори.

Тези промени настъпват както в периферните стави, подложени на оптимално напрежение, по този начин и в гръбначния дирек. При остеохондроза междупрешленните дискове („ подложки “ сред прешлените) губят до 50% от хондроитин сулфата.

Гъвкавостта в ставите и гръбначния дирек изчезва, придвижванията в тях стават лимитирани и съпроводени от хрупкане, нарушение на утринната и начална вдървеност, болежка от машинален темперамент (при натоварване), с дълъг престой в една и съща позиция.

С прогресията на болестта, с изключение на хрущяла, се включват и други структури на ставата, което води до локално инфектиране и мощен болков синдром (едно от имената на болестта е остеоартрит). При нараснало натоварване на гръбначния дирек (например, при преместване на тежки товари и др.) в междупрешленните дискове се появяват пукнатини и започва развой на разрушение. В резултат на това сме атакувани от остра болежка, породена от прищипване на нервите и кръвоносните съдове, преминаващи по гръбначния дирек.

Какво е решението?

Ако желаете да се отървете от сухотата в очите, да се погрижите за ставите си по най-хубавия метод, както и да запазите младостта и свежестта на кожата по-дълго, експертите предлагат да приемате в допълнение хиалуронова киселина. Разбира се, тя би трябвало да бъде с високо качество и оптимално усвоима от организма.

Какви са преимуществата на HYALURONIC ACID от Grewia?

На първо място става въпрос за напълно натурален артикул, който се усвоява от организма оптимално добре. Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и ГМО - напълно естествен артикул, подобаващ за вегани. Той е с висока централизация 98% и във всяка една капсула се съдържа 100мг безусловно чиста хиауронова киселина!

Напълно естественият състав на HYALURONIC ACID го прави изцяло безопасен при приложимост, а в същото време мощната му лечебна формула интензивно преодолява отрицателните резултати и дискомфорта, укрепва тялото и въздейства удобно върху целия организъм. Погрижете се за здравето си още в този момент! Не чакайте казусът да се задълбочи и чак тогава да предприемете нужните ограничения.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР