Едва ли има човек, който да не чака с нетърпение

...
Едва ли има човек, който да не чака с нетърпение
Коментари Харесай

Как да живеем цяла година като на море?

Едва ли има човек, който да не чака с неспокойствие лятната отпуска, която ще прекара на морето. Времето, в което ще се излежаваме по през целия ден и ще гледаме синьото море до момента в който слушаме шума на вълните и допираме парещия пясък. И по този начин пет, седем дни, даже седмица, две. Въпросът е по какъв начин да си създадем сходни позитивни страсти през цялата години?

Подарявайте си успокоение през цялата година

Независимо от отговорностите и уговорките си, подарете си най-малко един час седмично, в който да вършиме обичаното ваше нещо. Дори това да е спорт, сън, разходка или процедура за разкрасяване, не забравяте какъв брой е значимо, с цел да се чувствате пълноценно. Така умората няма да се усеща със същата мощ и ще измененията радикално настроението си, в случай че спазвате това предписание.

Планирайте почивките си от по-рано

Ако започнете да планирате почивките си от по-рано ще можете да ги разпределите през цялата година, даже да са по-кратки, ще имате повече многообразие и ще се чувствате по-отпочинали. По този метод ще можете да пътувате и да почивате повече, тъй като ще имате повече време да спестите средства за пътуванията си. Натиснете спирачката и си дайте отмора откакто сте свършили добре работата си.

Възползвайте се от СПА процедури и разтривки
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР