Едва ли има българин, който не е чувал за Николета

...
Едва ли има българин, който не е чувал за Николета
Коментари Харесай

Николета Лозанова пак се разпищоли: Плеймейтката си показа всичко

Едва ли има българин, който не е чувал за Николета Лозанова. Плеймейтката се слави с както с хубостта си, по този начин и с провокативното си поведение. Наскоро НиЛо даже издаде книга, в която разказва живота си. Наистина сме любопитни да разберем много пикантни неща за любовния ѝ живот, който не е по никакъв начин дребен. А единствено си представете какъв брой неща е оставила единствено за себе си.

 Instagram

Виж още: На отмора и с нови придобивки: Палома Митева и Георги се нашариха като децата

През последните месеци тя и половинката ѝ Ники Михайлов не стопират да пътуват и да се радват на живота. Двамата избират едни от най-хубавите места по света – въпреки всичко родната хубавица е привикнала на разкош и благоденствие. 

Виж още: Теа Минкова си постави пиърсинг? Инфлуенсърката внезапно смени стила

Този път обаче Николета е решила да прекара малко време и със сестра Велина, която е не по-малко секси. Двете се намират на супер екзотично място. Нашенската плеймейтка още веднъж пусна провокативни фотоси – за нея очевидно горни облекла и сутиени няма, тъй като тя върви най-вече единствено по прашки. Ники Михайлов малко ще си почине от тежката задача да ѝ прави непрекъснато фотоси – сестра ѝ ще се заеме с това, до момента в който си почиват по женски.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР